Houttruck belandt op pick-up: twee gewonden

Een truck geladen met houtblokken is dinsdagmiddag 27 augustus op een pick-up gekanteld te Ston eiland in Brokopondo.

Agenten troffen bij aankomst twee slachtoffers die over pijn klaagden over hun hele lichaam. Sahiboe K., de chauffeur van de pick-up, was dusdanig gewond waardoor hij niet aanspreekbaar was , terwijl Afonsoewa T. (53), medepassagier van de truckchauffeur Agard D. lichte letsels had opgelopen en de politie wel te woord kon staan. 

De truckchauffeur Agard D. (38) kwam met de schrik vrij en werd ook door de politie te woord gestaan.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken,  dat Agard D. kort voor het incident over de Talloweg reed in de richting van het dorp Nieuw Ganzee, terwijl de pick-up bestuurder Sahiboe  K. vanuit de tegenovergestelde richting reed in de richting van het stuwmeer.

Sahiboe K. parkeerde zijn pick-up op de rechter weghelft,  daar hij de beladen truck zag aankomen en het makkelijk voor hem maakte om langs te rijden. Bij het passeren is de truck van Agard D., vermoedelijk  door een verzakking in de weg, gekanteld en op de pick-up beland. Sahiboe K. zag dit tijdig en sprong uit de pick-up, waardoor hij hard op de grond viel met als gevolg dat hij zwaar lichamelijk letsel opliep.

Sahiboe K. werd in een ambulance van de Medische Zending vervoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling, terwijl Afonsoewa T. na medisch te zijn behandeld naar huis mocht.

error: Kopiëren mag niet!