Kanye West neemt dochter North mee om souvenir in Zuid-Korea uit te zoeken 

Kanye West leeft het leven in Zuid-Korea met zijn gezin … neemt zijn dochter North mee naar een speelgoedwinkel voor een beetje shopping. De toegewijde vader van vier ging zaterdag met North naar de kinderwinkel … om samen een aantal van de populairste items te bekijken die Zuid-Korea te bieden heeft, terwijl Norths kleine broertjes en zusjes en Ye’s wederhelft Bianca Censori er alleen op uit waren.

Het is niet duidelijk of dit alleen een Ye/North-uitje was of dat de rest van de groep zich in een ander deel van de winkel bevond toen deze foto’s werden genomen… maar hoe dan ook, het is een gezellige tijd voor North en haar vader.

Kanye en zijn kinderen (zonder zoon Saint) zijn dus in Korea met Bianca… ze hangen wat rond op het platteland nadat hun vader vrijdag het podium had opgeluisterd tijdens zijn luisterevenement “Vultures 2”.

Overigens heeft Kanye Saint niet alleen thuisgelaten, want Kim Kardashian deelde foto’s van hun zoon in Madrid, waar hij Real Madrid-spelers als Jude Bellingham ontmoette. Hij geniet dus op dit moment meer van een vakantie die aansluit bij zijn passies.

error: Kopiëren mag niet!