De nieuwe ‘Transformers’-film maakt zich klaar voor grote start aan de bioscoopkassa’s

De film gaat evenveel opbrengen als Michael Bays laatste film in de reeks, ‘Transformers: The Last Knight’. Volgende maand verschijnt Transformers One, de nieuwe film in de reeks, in de bioscoop. En de verwachtingen voor de box office zijn hoog, althans voor het eerste weekend. 

Volgens de voorspellingen zal de film in Amerika namelijk een opbrengst hebben van tussen de $40 en $50 miljoen dollar. Dat is ongeveer evenveel als de laatste Michael Bay-film in de reeks, Transformers: The Last Knight.

De animatiefilm gaat over Orion Pax en D-16, de jongere versies van Optimus Prime en Megatron. Zij bezitten nog niet de kracht om te transformeren en moeten onder de aardkorst blijven. Daar dragen ze bij aan hun samenleving door te werken. Als ze toch naar het verboden oppervlak trekken, stuiten ze op gemechaniseerde dieren en plantachtige wezens. Hun leven verandert daarnaast volkomen na een ontmoeting met Alpha Trion, die hen leert hoe ze hun lichamen kunnen omvormen tot voertuigen.

De stemmen in de Engelstalige versie van de film worden verzorgd door Chris Hemsworth (Orion Pax), Brian Tyree Henry (D-16) en meer. De Nederlandse stemmen zijn nog niet bekend.

error: Kopiëren mag niet!