Ontslag na wildplassen in hotellobby: Amerikaan eist 1,5 miljoen dollar

Een Amerikaanse verkoper van de computergigant Lenovo met ‘hoge nood’ eist een flinke schadevergoeding van zijn oud-werkgeverm omdat hij onterecht zou zijn ontslagen. De man werd op straat gezet nadat hij urineerde in een hoekje in de lobby van een hotel in New York.

De 66-jarige Richard Becker eist 1,5 miljoen dollar aan schadevergoeding van Lenovo. Hij zegt dat hij zo nodig moest plassen, dat hij het deed achter een pilaar in de lobby van het Westin-hotel in de stad New York, schrijft The New York Post.

De man had tijdens een diner, waarvan hij terugkeerde naar zijn hotel, al vijf keer het toilet bezocht. Omdat hij een blaasaandoening heeft, moest hij bij aankomst in het hotel opnieuw hoognodig.

“Hij had op dat moment, in zijn paniek en beschaamd als hij was, geen andere keus”, staat in de aanklacht die hij tegen zijn oud-werkgever indiende.

Hij deed zijn plasje niet bepaald discreet, want een collega zag hem en bracht de afdeling personeelszaken van Lenovo op de hoogte. Volgens Becker deed de collega dat ‘uit wraak en om hem te pesten’. Vier dagen later kreeg de computerverkoper ontslag aangezegd.

error: Kopiëren mag niet!