Finabank geeft USD 15 miljoen obligatie uit: Finabank Term Bond 2024 

Finabank geeft  een obligatie van USD 15 miljoen uit, waarin geïnteresseerden al vanaf USD 1.000 kunnen deelnemen. Het is een unieke kans, aldus de bank in een uitgebracht persbericht, voor particuliere en institutionele investeerders om tegen een aantrekkelijke rente te investeren in de groei van Finabank en rendement te behalen. 

De obligatie heeft een vaste rente van 7% per jaar, met een looptijd van 5 jaar waarbij de rente halfjaarlijks wordt uitgekeerd. De bank zal met de opbrengst van de obligatie, leningen verstrekken aan solide lokale en internationale ondernemingen.

De inschrijvingsperiode is vanaf maandag 26 augustus tot en met maandag 23 september 2024. De inschrijving verloopt volledig digitaal via de website van de bank, www.finabanknv.com, in lijn met haar digitaliseringsstrategie. 

De strategie van de bank is gericht op het realiseren van duurzame groei met als doel een marktaandeel van 25% in de lokale markt in 2025 te behalen en verder te investeren in het Caribisch gebied, Latijns-Amerika en Europa.

error: Kopiëren mag niet!