Echtpaar Ramoe-Laldhari viert hun gouden huwelijk

Het echtoaar Ramoe-Laldhari in het ressort Houttuin vierde zaterdag 24 augustus hun gouden huwelijk, zo is te lezen op de Facebook-pagina van het Burger Informatie Centrum Wanica-Zuid-Oost.

De heer Antonius Krishnadat Ramoe is geboren op 10 augustus 1956 in het district Suriname. Hij komt uit een gezin van tien kinderen waarvan hij de jongste is. De school heeft hij doorlopen. Toen hij achttien jaar was werkte hij bij houtmaatschappij Bruynzeel N.V., als keurmeester op de triplex afdeling. Zijn pensionering sloot hij bij dit bedrijf af na 49 dienstjaren. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met tuinieren. Ook geeft hij de buurman af en toe een helpende hand in de tuin.

Mevrouw Laldhari Bhanmatie Debie zag het levenslicht op 16 augustus1956 te Paramaribo. Ze komt uit een gezin van drie kinderen waarvan zij het oudste kind is. De school heeft ze bezocht. Op haar vijftiende werkte ze als interieurverzorgster.

Na het huwelijk had ze de zorg over het gezin. Haar hobby’s zijn koken en dansen. Uit het huwelijk zijn een dochter en een zoon geboren. Ook is het echtpaar rijk aan twee kleinkinderen. Met trots kondigt het echtpaar aan hun eigen perceel te hebben gekocht en er een woning te hebben opgezet. Ook zijn ze heel blij dat hun kinderen goed terecht zijn gekomen in de maatschappij.

Als geloofsovertuiging belijdt het echtpaar het hindoe geloof en bezoekt de mandir ‘Shri Ram’. Namens districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman werden namens de regering de felicitaties overgebracht door een van Bestuursopzichters, die het echtpaar een bloemstuk, een ingelijste foto en een oorkonde overhandigde. Bij een dergelijke mijlpaal worden de middelen die hierbij horen, overgemaakt op een bankrekeningnummer opgegeven door het echtpaar.

error: Kopiëren mag niet!