Video Goals -Premier league voetbal uitslagen

Aston Villa 0 Arsenal 2: Trossard en Partey Doelpunt voor Gunners

Arsenal versloeg Aston Villa met 2-0, waarbij Leandro Trossard scoorde met zijn eerste balcontact. Thomas Partey maakte het tweede doelpunt. Supersub Trossard gaf Arsenal een voorsprong en stuurde een waarschuwing naar hun Premier League-titelrivalen. Arsenal wil gelijke tred houden met Manchester City. David Raya maakte een redding van wereldklasse om Villa’s Ollie Watkins te stoppen, kort voordat Trossard scoorde. De overwinning helpt Arsenal hun titelambities na nederlagen tegen Villa vorig seizoen te versterken.

Southampton 0 Nottingham Forest 1: Morgan Gibbs-White Scores Crucial Goal

Southampton leed een 1-0 nederlaag tegen Nottingham Forest in hun eerste thuiswedstrijd terug in de Premier League. Morgan Gibbs-White scoorde 20 minuten voor tijd, wat voldoende was voor de overwinning van Forest. Anthony Elanga kwam dicht bij een tweede doelpunt, terwijl Nikola Milenkovic een open doel miste. Southampton’s gebrek aan urgentie leidde tot hoorbare frustratie onder de thuisfans in St. Mary’s.

Fulham 2 Leicester 1: Voormalig Arsenal-sterren Scoren voor Fulham

Fulham versloeg Leicester met 2-1 dankzij doelpunten van voormalig Arsenal-sterren Emile Smith Rowe en Alex Iwobi. Smith Rowe scoorde zijn eerste doelpunt voor Fulham, terwijl Iwobi 20 minuten voor tijd de winnende treffer maakte. Jamie Vardy was opnieuw centraal in het drama, maar Leicester blijft zonder overwinning. Fulham mikt op meer punten met aankomende thuiswedstrijden tegen West Ham en Newcastle.

Tottenham 4 Everton 0: Nachtermerriemiddag voor Pickford, Spurs Blinken

Tottenham versloeg Everton met 4-0, waarbij Jordan Pickford’s blunder bijdroeg aan een nachtermerriemiddag voor de bezoekers. Ondanks de afwezigheid van Dominic Solanke, lieten Spurs zich klinisch zien met doelpunten van onder andere Yves Bissouma. Na een slechte afronding tegen Leicester, herpakten de Spurs zich en maakten ze indruk met de briljante acties van debutant Wilson Odobert en Dejan Kulusevski.

Crystal Palace 0 West Ham 2: Lopetegui Boekt Eerste Zege als Hammers-baas

West Ham versloeg Crystal Palace met 2-0, waarmee Julen Lopetegui zijn eerste overwinning behaalde als manager van de Hammers. Doelpunten van Tomas Soucek en Jarrod Bowen braken de wedstrijd open. Aaron Wan-Bissaka speelde een belangrijke rol bij het eerste doelpunt. Crystal Palace kon geen grip krijgen, waardoor West Ham drie punten pakte. De nederlaag zorgt voor een slecht begin van het seizoen voor Palace, dat al twee wedstrijden heeft verloren.

Brighton 2 Man Utd 1: Pedro’s Winnende Doelpunt in Blessuretijd

Joao Pedro scoorde een winnende treffer in blessuretijd voor Brighton tegen Man Utd, met een eindscore van 2-1. Een vreemd knie-incident kostte Man Utd een doelpunt.