Mouni Roy vertelt over de bodyshaming die haar aan het begin van haar carrière ten deel viel

Mouni Roy boeide het publiek voor het eerst in 2006 met ‘Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi’. Van hits als ‘Brahmastra: Part One – Shiva’ en ‘Gold’ tot ‘Made In China’ en ‘Blackout’, haar reis is opmerkelijk geweest.

Mouni blikte terug op haar ontwikkeling en vertelde openhartig over haar ervaringen met bodyshaming aan het begin van haar carrière. Ook vertelde ze hoe ze haar leven transformeerde door yoga en spiritualiteit, waarbij ze tegenslagen omzette in empowerment.

De actrice deelde openhartig haar worsteling met body shaming aan het begin van haar carrière. Ze gaf toe dat ze zich er altijd van bewust was dat ze niet voldeed aan de conventionele schoonheidsnormen, maar dat de harde oordelen in Mumbai op haar 19e bijzonder moeilijk te hanteren waren.

Mouni vertelde dat het overwinnen van body shaming begon met zelfliefde. Ze benadrukte dat jezelf omarmen cruciaal is voor persoonlijke groei en effectief werk. Door zich te richten op zelfcompassie in plaats van slachtofferschap, kon ze volledig aanwezig blijven in haar inspanningen. Haar spirituele reis leidde haar uiteindelijk naar vrede en acceptatie.

error: Kopiëren mag niet!