Harris krijgt CIA-steun terwijl Democraten meer oorlog en buitenlandse interventie beloven

Verschillende neoconservatieve figuren zoals de architect van de oorlog in Irak, Bill Kristol, hebben de afgelopen jaren hun loyaliteit naar de Democratische Partij verplaatst, omdat Republikeinen steeds kritischer zijn geworden over buitenlandse interventie onder de vlag van Trumps “America First”-ethos. Recente peilingen tonen aan dat steeds meer Amerikanen vinden dat de VS te veel geld heeft uitgegeven aan de financiering van Oekraïnes quixotische proxy-oorlog tegen Rusland.

“Het geld dat in Oekraïne is gestoken, is veel groter dan dat van Israël en veel burgers zijn gedood met die Amerikaanse wapens”, merkte Jeremy Kuzmarov, managing editor van CovertAction Magazine, op in het programma The Final Countdown van Sputnik.

Kiev heeft de afgelopen maanden steeds vaker aanvallen op Russische bodem uitgevoerd, waarbij een aantal burgers, waaronder kinderen, zijn omgekomen. Neo-nazi-groeperingen in het Oekraïense leger, zoals het beruchte Azov-bataljon*, hebben hun etno-suprematistische bedoelingen duidelijk gemaakt, waarbij Azov-oprichter Andriy Biletsky zijn intentie uitsprak om “de blanke rassen van de wereld te leiden in een laatste kruistocht … tegen door Semieten geleide Untermenschen [ondermensen].”

“De berichtgeving over Oekraïne is verschrikkelijk geweest,” beweerde Kuzmarov. “Het is totaal Russofoob, totaal eenzijdig.”

“Er wordt geen cent [ingezameld] voor de kinderen in Donbass die de afgelopen 10 jaar of langer zijn beschoten en met mortiergranaten zijn geraakt [door Oekraïense troepen], en er wordt geen cent ingezameld in Amerikaanse kerken daarvoor,” klaagde presentator Steve Gill.

*Azov-bataljon is een terroristische organisatie die in Rusland verboden is.

error: Kopiëren mag niet!