Eredivisie

N.E.C. pakt Overwinning tegen PEC Zwolle

N.E.C. wint met 1-0 van PEC Zwolle dankzij een doelpunt van Róber in de 87e minuut. De wedstrijd leek lange tijd op een gelijkspel af te stevenen, maar N.E.C. wist door te breken na een assist van Kodai Sano. PEC Zwolle speelde vanaf de 64e minuut met tien man na een rode kaart voor Thierry Lutonda. Met deze overwinning klimt N.E.C. naar de 11e plaats in de Eredivisie, terwijl PEC Zwolle zonder punten blijft.

PSV Overklast Almere City FC met 1-7 Overwinning

PSV behaalde een overtuigende 1-7 overwinning op Almere City FC in het Yanmar Stadion. Doelpunten van Guus Til, Luuk de Jong, Couhaib Driouech, Malik Tillman, Hirving Lozano en Ricardo Pepi zorgden voor de overwinning. Almere’s enige doelpunt kwam van Kornelius Hansen. Dankzij deze zege blijft PSV ongeslagen aan kop van de Eredivisie. Almere City blijft zonder punten op de laatste plaats.