DNA-lid Sadi vraagt president financiële hulp voor bewoners Alliance

Het assembleelid Ann Sadi (NDP) uit het district Commewijne heeft in een schrijven aan president Santokhi om financiële hulp ter waarde van SRD 250.000 gevraagd voor alle getroffen huishoudens van de recente dambreuk te Alliance.

De dambreuk heeft geleid tot verwoestende overstromingen, waarbij vele huizen en inboedels zijn beschadigd en voedselvoorraden verloren zijn gegaan. 

Sadi schrijft in een brief aan de president, dat de bewoners van Alliance nu voor een immense uitdaging staan. De impact van de overstromingen op hun levens is onvoorstelbaar groot en de financiële middelen om deze schade te herstellen zijn schaars. Het gevraagde bedrag van SRD 250.000 zou van onschatbare waarde zijn om de bewoners van Alliance te helpen bij het herbouwen van hun dagelijks leven. 

Een bijdrage van deze omvang zou volgens het Assembleelid niet alleen een teken zijn van solidariteit, maar is ook een essentiële stap om de wederopbouw van de woongemeenschap te bevorderen.

Sadi schrijft erop te vertrouwen dat de president het leed van de getroffen bewoners begrijpt en dat hij bereid is om de nodige maatregelen te treffen om hen te helpen in deze zware tijden. 

error: Kopiëren mag niet!