Ashley Furniture opent eerste winkel in Paramaribo

De opening van de eerste Ashley Furniture Home Store vond donderdag 22 augustus plaats in Paramaribo. De ceremonie werd bijgewoond door diverse hoogwaardigheidsbekleders, waaronder president Chandrikapersad Santokhi en vertegenwoordigers van Ashley Furniture.

De opening markeert een belangrijke mijlpaal voor zowel het bedrijf als de lokale economie. De president uitte zijn dankbaarheid voor de investering van Ashley Furniture en prees de kwaliteit en het aanbod van de winkel. Hij benadrukte het belang van publieke en private samenwerking in de economische ontwikkeling van Suriname.

Kurt Haynes, Executive Vice President van Ashley International, sprak de aanwezigen toe en benadrukte de missie van het bedrijf om huizen te verrijken met liefde en comfort. Hij prees de samenwerking met de Matani-familie en de snelheid waarmee de winkel is geopend. Haynes uitte ook zijn waardering voor de Surinaamse overheid en gemeenschap voor hun steun.

President Santokhi moedigde verdere investeringen aan en benadrukte het belang van economische groei en werkgelegenheid voor Suriname. Hij nodigde Ashley Furniture uit om ook duurzame bosbeheerprojecten te overwegen, gezien Suriname’s aanzienlijke bosrijkdom.

De nieuwe winkel symboliseert niet alleen de expansie van Ashley Furniture naar nieuwe markten, maar ook een stap vooruit in de versterking van de Surinaamse economie. De opening werd gevierd met een symbolische lint knip ceremonie, waarna de winkel officieel werd geopend voor het publiek.

De ceremonie markeert het begin van een nieuwe zakelijke onderneming in Suriname, met het potentieel om zowel economische groei als een verbeterde levenskwaliteit voor de lokale bevolking te bevorderen.

error: Kopiëren mag niet!