De nieuwe ICT-vakantieschool, een hulp voor ouders in de vakantie

Met de snelle ontwikkelingen in technologie besluiten steeds meer ouders en verzorgers om hun kinderen op computercursussen te sturen. Het belang van goede computervaardigheden is niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Jong en oud maken al jarenlang gebruik van de mogelijkheid om hun kennis op het gebied van computers bij te spijkeren, of om simpelweg te leren hoe ze met een computer of laptop om moeten gaan. De vraag naar deze vaardigheden groeit, en in vakantiescholen wordt hier steeds vaker op ingespeeld.

Tijdens de vakantieperiode zijn er vaak vakantieprogramma’s die zich richten op uiteenlopende activiteiten voor jongeren. De nieuwe ICT-vakantieschool biedt hierbij een unieke kans voor leerlingen van diverse leeftijdsgroepen om hun vrije tijd op een nuttige manier te besteden. In plaats van hun dagen door te brengen zonder structuur, kunnen jongeren nu hun computervaardigheden verbeteren, iets dat in de toekomst steeds belangrijker zal worden.

Voor ouders is dit een geruststelling. Terwijl hun kinderen bezig zijn met waardevolle lessen, kunnen zij ongestoord aan het werk blijven. Bovendien hoeven ze zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van oppas, die in de vakantie vaak beperkt is.

error: Kopiëren mag niet!