Twee uit cellenhuis politiebureau Henar ontsnapte arrestanten volgende dag weer in de kraag gevat

De twee arrestanten, S.W. en W.A., beiden 31 jaar oud, die zaterdag 17 augustus, omstreeks 19.30 uur uit het cellenhuis van het politiebureau Henar waren ontsnapt, zijn de volgende dag alweer door de recherche van Regio West aangehouden.

IJzeren spijlen cel doorgezaagd….
Dienstdoende agenten kwamen op zaterdag 17 augustus tijdens controlewerkzaamheden tot de ontdekking, dat de twee arrestanten kans haden gezien te ontvluchten door de ijzeren spijlen aan de bovenzijde van het cellenhuis door te zagen.. In de ruimte werd een zaagblad aangetroffen, waarmee de spijlen vermoedelijk zijn doorgezaagd. Het zaagblad is hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

W.A. heeft zich schuldig gemaakt aan mishandeling, bedreiging en vernieling en S.W. eveneens aan mishandeling en bedreiging. Beide arrestanten zijn weer in verzekering gesteld.

Na hun ontvluchting startte de politie van Regio West intensief met een opsporingsonderzoek en werden beide ontsnapte arrestanten op de weg naar Southdrain door de recherche van Regio West weer aangehouden.

error: Kopiëren mag niet!