Madonna en haar nieuwe liefde Akeem Morris schelen 37 jaar

De 28-jarige Akeem Morris mag zich de nieuwe partner van Madonna noemen. De 65-jarige popdiva doet niet langer geheimzinnig over haar relatie met de Jamaicaanse voetballer die nog geboren moest worden toen zij haar grootste hits al had gescoord.

Eerder deze maand was Morris al te zien op Madonna’s Instagrampagina. Nu houdt ze de nieuwe man in haar leven niet meer verborgen. Het paar werd samen gespot in het Italiaanse Portofino waar de zangeres komende week haar 66e verjaardag viert. 

Akeem en Madge liepen elkaar in de zomer van 2022 tegen het lijf tijdens een fotoshoot. De vonk sprong toen niet over: Madonna verloor kort daarop haar hart aan de 30-jarige bokstrainer Josh Popper. Na een jaar liep die relatie op de klippen omdat Madonna de liefde niet kon combineren met haar wereldtournee.

Akeem werd in 1996 geboren op Jamaica, in hetzelfde jaar dat Madonna op het witte doek schitterde in Evita. Hij studeerde in New York waar hij naast modellenwerk ook de kost verdiende als voetballer. Hij speelde bij Oyster Bay United FC, een plaatselijke club die speelt in de Premier League.

Het 37 jaar leeftijdsverschil tussen ’toy boy’ Akeem en Madonna zorgt voor de nodige ophef, zo meldt Daily Mail. Maar sommige lezers van de Britse krant vinden de liefde tussen het stel juist hoopvol, zo valt te lezen in de commentaren op sociale media.„Mijn man moet kennelijk nog geboren worden!”

error: Kopiëren mag niet!