Bij vele peuterscholen zwaaien peuters af en worden in de bloemetjes gezet

De meeste scholen op alle niveaus hebben inmiddels het schooljaar 2023-2024 afgesloten. Bij kinderdagverblijf en peuterschool Lil’s is vrijdag 16 augustus de afzwaai gedaan. Voor de kinderen die in oktober naar de kleuterschool gaan, is er een speciale verrassing georganiseerd.

De tante tevens eigenares van Lil’s Kinderdagverblijf en peuterschool vertelt met blijdschap aan Dagblad Suriname: “Ik ben zo emotioneel, maar daarnaast een goed gevoel dat de kinderen waarvan sommigen vanaf baby als oppas hier zijn, nu overstap naar de kleuterschool maken. Samen met mijn team maken wij er het beste van gedurende het jaar. Het is niet altijd makkelijk, maar we blijven niet op één ding vastzitten. We corrigeren en werken aan een oplossing.”

“Op deze bijzondere dag vragen we de ouders dat de kinderen in hun feesttenue komen, en niet te vergeten om ook hun gymkleding mee te sturen. De andere kinderen zijn welkom in hun gymkleding, want we gaan gezellig buiten spelen!”

“We willen de ouders nogmaals bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld. Wij geloven dat we een sterke basis hebben gelegd voor de toekomst van de kinderen. Het is goed om te benadrukken dat Lil’s KDV en Peuterschool niet beter of slechter is, maar gewoon anders. Het is belangrijk dat we de waarden en normen blijven stimuleren en aanleren.”

Heel trots zegt tante Lil : “Persoonlijk mag ik delen dat mijn eerste kindje dit jaar naar de middelbare school gaat. Het is een bijzondere mijlpaal!”

De peuters krijgen een handtas met daarin spullen alsook hun certificaat en rapport in een mooi beschermd plastic envelop. Met een ijsje en een zakje cake.

CS

error: Kopiëren mag niet!