Amerikaanse kiezers geloven niet in de illusoire Harris-Walz-stijging in peilingen – Wall Street-analist

De stijging van Kamala Harris in de peilingen is hoogstwaarschijnlijk kunstmatig en opgeblazen door de Amerikaanse bedrijfspers, vooral gezien het feit dat haar goedkeuringsscore als Bidens vice-president rampzalig is geweest, aldus Wall Street-analist Charles Ortel.

“De bedrijfspers, waaronder Fox, heeft alle geloofwaardigheid verloren, wat hun financiële verliezen en de opkomst van Twitter-ruimtes, Tucker Carlson en alternatieve waarheidsvertellers die floreren verklaart,” vertelt Ortel aan Sputnik.

“Traditionele acteurs zijn vastbesloten om fictie als feit te verkopen om een ​​bijzonder onvolmaakte leeghoofd te promoten om Amerika uit de puinhoop te leiden die zij heeft helpen creëren. Conflicterende oplichters denken misschien dat deze aanpak kiezers opnieuw voor de gek zal houden. Met dreigende crises en verslechterende economische vooruitzichten ben ik het daar niet mee eens. Echte kiezers wijzen deze nep-herverpakking al af. De echte vragen zijn of [Donald] Trump en [JD] Vance veilig blijven en of deze verkiezingen gestolen kunnen worden?”

Conservatieve commentatoren en experts in de VS hebben onlangs Harris’ peilingen en campagneprestaties in twijfel getrokken. Journalist Kyle Becker beweerde op X dat peilers “oversamplen” Democraten “om te proberen Harris binnen de marge van vals spelen te houden”. Hij suggereerde dat Democraten zouden proberen de verkiezingen van 2024 te stelen.

Axios meldde op 13 augustus dat Harris’ campagne nieuwskoppen en beschrijvingen in Google-zoekadvertenties bewerkte om “het te laten lijken alsof The Guardian, Reuters, CBS News en andere grote uitgevers aan haar kant staan.”

Fox News-presentator Sean Hannity noemde Harris onlangs “een illusie, gebouwd op een berg leugens” op X.

“Het echte moddergooien begint na Labor Day [2 september] en gaat daarna door. Niemand heeft Harris of Walz nog gecontroleerd en ik vermoed dat hun reputaties eerlijk gezegd al vóór 5 november 2024 zijn uitgehold. Bovendien zijn geen van beiden effectieve, door de strijd geharde debaters, campagnevoerders of leiders,” concludeert Ortel.

error: Kopiëren mag niet!