De “God” politici of zijn afgevaardigden

Wat hebben politici met GOD-ALLAH? Waarom denken zij dat ze door God zijn gekozen om deel te nemen aan een regering? Eén politicus beweerde zelfs dat hij door God was gestuurd om president te worden, maar dat is niet gelukt. Mogelijk heeft God hem niet gehoord. Een ander claimde dat hij een visioen van God had ontvangen om de politiek in te gaan, en sommigen geloofden dat ook nog. Natuurlijk waren er geen getuigen bij dat visioen.

Een politicus zei ooit dat God hem op zijn plek had gezet en dat alleen God hem kon weghalen. Hij werd echter weggehaald en is nu zelfs op de vlucht.

Waarom geloven mensen hierin, alsof de rest geen kinderen van God zijn? Het lijkt alsof de rest als afvalligen worden gezien. Maar niemand kan God om bevestiging vragen. God heeft geen Facebook, geen mail, geen mobiele telefoon, dus kunnen deze claims nergens worden bewezen.

Of zijn het oplichters die inspelen op de geestelijke zwakheden van enkelen? Gelukkig hebben ze nog niet beweerd onsterfelijk te zijn, want anders komen we nooit van ze af.

Zijn deze “God” kinderen werkelijk afgevaardigden, of gewoon slimme bedriegers die weten hoe ze hun publiek moeten bespelen? Het blijft een raadsel waar we, zonder de hulp van de Almachtige Zelf, nooit een duidelijk antwoord op zullen krijgen.

error: Kopiëren mag niet!