Procureur-generaal overhandigt boot en buitenboordmotor aan politie Regio West Suriname

Procureur-Generaal mr. Garcia Paragsingh heeft deze week in het kader van het versterken van de capaciteiten van de politie in de strijd tegen misdaad en voor een verbeterde preventie in de regio, een boot en een buitenboordmotor overgedragen aan de politie van Regio West-Suriname. 

De nieuwe uitrusting is bedoeld om de politie beter in staat te stellen snel en effectief te reageren op misdrijven, vooral in gebieden die moeilijk bereikbaar zijn over land. De nadruk ligt hierbij op het verbeteren van de veiligheid en het vergroten van het toezicht op de waterwegen en andere afgelegen gebieden binnen de regio. 

Mr. Paragsingh onderstreepte het belang van het ondersteunen van de politie met de juiste middelen en benadrukte zij dat deze investering een cruciale stap is in het verhogen van de algehele veiligheid in West-Suriname. 

De overdracht markeert een belangrijke vooruitgang in de inspanningen van de politie om misdaad te bestrijden en te voorkomen en draagt bij aan de algehele veiligheid van de gemeenschap.

error: Kopiëren mag niet!