Zwangere 19-jarige vrouw krijgt miskraam na door zussen te zijn mishandeld

De politie van het bureau Latour heeft op dinsdag 13 augustus de verdachte K.K., alias ‘’Mams’’, die woonachtig is in de omgeving van de Kamlawatieweg, aangehouden voor mishandeling.

Volgens de aangeefster S.K. (19) woont zij samen met haar drie zusters N.K., K.K. en D.K. in afzonderlijke woningen op één erf (zogenoemde prasi oso’s). Zij hield een week geleden één van haar andere zussen voor dat zij een maand in blijde verwachting is. Op grond daarvan kwamen haar drie zusters later op de dag bij haar voor een gesprek en ontstond er daarbij een woordenwisseling, aangezien D.K. aangaf dat zij de andere zus N.K. al op de hoogte had gesteld omtrent de zwangerschap van hun jongere zus. 

Op een gegeven moment bracht zus K.K., de zwangere vrouw die met haar 2-jarige zoon op haar schoot zat, enkele vuistslagen toe op haar hele lichaam. Hierdoor kwam het slachtoffer te vallen en wilde haar zus N.K. haar ook aftakelen, maar zij werd gelukkig door zus D.K. tegengehouden. 

Hierna ging het slachtoffer naat het politiebureau voor het doen van aangifte. De zwangere vrouw werd voor medische hulp verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar is komen vast te staan dat zij door de mishandeling een miskraam heeft opgelopen. 

De zus K.K. is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. 

error: Kopiëren mag niet!