The Great Indian Kapil Show seizoen 2 vanaf vandaag, 13 augustus, te zien

The Great Indian Kapil Show, die een succesvolle run had op het kleine scherm, werd onlangs na 13 afleveringen afgerond. Sindsdien wachten de fans van de show vol spanning op seizoen 2. Alle fans van The Great Indian Kapil Show hebben reden om te juichen, want de show staat op het punt om terug te keren met seizoen 2.

Bronnen dicht bij de show informeerden ETimes TV exclusief dat het team van TGIKS vandaag, 13 augustus, met de opnames voor de show zal beginnen. De show zal vanaf dinsdag op tv te zien zijn en de eerste aflevering zal de Bollywood Wives bevatten.

Het eerste seizoen van TGIKS bevat enkele van de grootste sterren van Bollywood, muziek en cricket.

Van Ranbir Kapoor, zijn moeder Neetu Kapoor, zijn zus Ridheema Sahni tot de internationale muzikant Ed Sheeran, de show had enkele bekende persoonlijkheden uit de showbizzwereld.

Bollywood’s Mr Perfectionist Aamir Khan, die nog nooit eerder naar Kapil’s show is geweest, maakte deze keer een uitzondering en verscheen in de show waar hij wat bonen over zijn leven morste.

De finale van het eerste seizoen van The Great Indian Kapil Show eindigde op een hoogtepunt met Sunil Grover en Krushna Abhishek die in de aflevering verschenen als Salman Khan en Shah Rukh Khan. Hun imitatie en komische timing zorgden ervoor dat het publiek en de fans van de show in lachen uitbarstten.

error: Kopiëren mag niet!