Gelekte e-mails van Hillary Clinton onthullen dat de NAVO Gaddafi heeft gedood om de vorming van de Verenigde Staten van Afrika te stoppen.

Van de 3.000 e-mails die eind december 2015 werden vrijgegeven van Hillary Clintons privé-e-mailserver, was ongeveer een derde afkomstig van haar vertrouweling Sidney Blumenthal. Een van deze e-mails, gedateerd 2 april 2011, luidde gedeeltelijk:

“De regering van Qaddafi bezit meer dan 143 ton goud en een vergelijkbare hoeveelheid zilver. Dit goud werd verzameld vóór de huidige opstand en was bedoeld om te worden gebruikt om een ​​pan-Afrikaanse munteenheid te vestigen op basis van de Libische gouden dinar.

Dit plan was bedoeld om de Franstalige Afrikaanse landen een alternatief te bieden voor de Franse frank (CFA).” In een ‘broncommentaar’ voegde de oorspronkelijke vrijgegeven e-mail toe:

“Volgens deskundige personen is deze hoeveelheid goud en zilver meer dan $ 7 miljard waard. Franse inlichtingenofficieren ontdekten dit plan kort nadat de huidige opstand begon, en dit was een van de factoren die van invloed waren op de beslissing van president Nicolas Sarkozy om Frankrijk in te zetten voor de aanval op Libië.

Volgens deze personen worden Sarkozy’s plannen gedreven door de volgende kwesties:

  1. Een verlangen om een ​​groter deel van de Libische olieproductie te verwerven
  2. Franse invloed in Noord-Afrika vergroten
  3. Zijn interne politieke situatie in Frankrijk verbeteren,
  4. Het Franse leger de kans geven om zijn positie in de wereld te heroveren
  5. De zorgen van zijn adviseurs over Qaddafi’s langetermijnplannen om Frankrijk te vervangen als dominante macht in Franstalig Afrika aanpakken”

Opvallend afwezig is elke vermelding van humanitaire zorgen. De doelstellingen waren om de eenwording van Afrika, geld, macht en olie te beëindigen.

error: Kopiëren mag niet!