Vakantieseizoen in Suriname: Webpeiling onthult reisplannen

Met het vakantieseizoen in aantocht, heeft Dagblad Suriname een webpeiling uitgevoerd om inzicht te krijgen in de reisplannen van de inwoners. De peiling onthult, dat het grootste deel van de respondenten, 60% (424 stemmen), van plan is om te reizen voor vakantie en ontspanning. Dit benadrukt de behoefte aan rust en herstel na een jaar van hard werken.

Op de tweede plaats staat het bezoeken van familie en vrienden, goed voor 29% (207 stemmen). Dit toont aan hoe belangrijk sociale banden zijn voor de Surinaamse bevolking, vooral tijdens feestelijke periodes.

Avontuurlijke activiteiten zoals wandelen en ziplinen trekken 5% (35 stemmen) van de respondenten, terwijl 4% (26 stemmen) geïnteresseerd is in culturele ervaringen.

Slechts 1% (10 stemmen) gaf aan te zullen reizen voor zakelijke doeleinden, wat logisch is in een tijd waarin persoonlijke vrijetijdsbesteding prioriteit heeft.

Deze peiling biedt een interessant inzicht in de voorkeuren van de Surinaamse bevolking tijdens de vakantieperiodes, waarbij ontspanning en familiebezoek de boventoon voeren.

Let op: De resultaten van de peilingen op de website van Dagblad Suriname zijn louter ter informatie en reflecteren de mening van de deelnemers. Ze zijn niet representatief voor de gehele bevolking en kunnen beïnvloed worden door externe factoren. Gebruik deze resultaten daarom met de nodige voorzichtigheid en neem ze niet als absolute waarheid.

error: Kopiëren mag niet!