Miley Cyrus en Billy Idol zijn match made in heaven met elektrisch duet ‘Rebel Yell’

In 2016 werden fans die het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas bezochten getrakteerd op een once-in-a-lifetime samenwerking van Miley Cyrus en Billy Idol, toen de voormalige Voice Coach en de rocklegende het dak eraf sloegen met een spectaculaire uitvoering van Idols klassieker “Rebel Yell”.

Praat over het geven van een show! Idol heeft geen grammetje van de rasp achter zijn iconische vocalen verloren, en Cyrus’ kenmerkende bereik en controle vullen het meezingrefrein van het nummer perfect aan. De twee zagen er zo comfortabel uit, en we kunnen niet anders dan hun bijpassende platinablonde haar opmerken.

Alles aan het optreden was perfect, van hun vocalen tot hun outfits. Als je die avond in Vegas was, mag je jezelf gelukkig prijzen. Als een van de meest legendarische rockers van zijn generatie is elke lof van Idol lof die het waard is om te ontvangen, en Cyrus heeft duidelijk Idols respect.

In een interview met PEOPLE in 2024 onthulde Idol dat hij, na met haar te hebben gewerkt in 2016 (en vele malen sindsdien), Cyrus’ werkethiek waardeert. “Ze werkt echt hard aan wat ze doet. Ik heb haar zien repeteren”, legde Idol uit.  “Ze heeft veel lol, maar ze neemt het serieus, net als ik… We hebben veel lol, maar we zijn tegelijkertijd serieus. Dus er is een beetje van beide aan de hand.”

error: Kopiëren mag niet!