Karisma en Shraddha Kapoor verzorgen nieuwe uitvoering van ‘Le Gayi’ bij ‘India’s Best Dancer 4′

Karisma Kapoor en Shraddha Kapoor hebben een nieuwe uitvoering verzorgd van de iconische ‘Le Gayi’-dans op de sets van ‘India’s Best Dancer 4′. Shraddha stond samen met Rajkummar Rao op de set van ‘India’s Best Dancer 4′ om hun aankomende film ‘Stree 2’ te promoten.

Tijdens de show herinnerde Karisma Kapoor, een van de juryleden van de realityshow voor dans, naast Terence Lewis en Geeta Kapur, zich dat ze de peuter Shraddha ontmoette op de set van een van haar films met de vader van de laatste, Shakti Kapoor. Na een oprecht gesprek, gingen ze los op ‘Le Gayi’.

Terwijl Karisma de Boss Lady-uitstraling uitstraalde in een monochrome outfit, zette Shraddha haar succesvolle outfit voor ‘Stree 2’ voort in een sari, bindi en lang haar. Shraddha vertelde hoe ze Karisma altijd heeft verafgood.

Ze vertelde: “Ik heb altijd tegen Karisma opgekeken, ik ben haar grootste fan en je zult niet geloven hoeveel ik op haar liedjes heb gedanst. Ze heeft me geïnspireerd door een allrounder te zijn. Ze is mooi, een geweldige performer en een fantastische danseres. Ik heb zelden iemand als haar gezien in de geschiedenis van de Indiase cinema en Karisma Kapoor is er echt een van de weinigen.”

Shraddha zei ook dat het delen van het podium met Karisma haar droommoment is dat uitkomt. Ze vertelde: “Vandaag is mijn droom uitgekomen. Er is een gezegde dat luidt: ‘Jis cheeze ko aap shiddat ya dil se chahate ho, toh ho jata hai life mein (Als je echt iets wenst, komt het altijd uit). Sinds mijn kindertijd danste ik op Karisma’s liedjes voor de spiegel en vandaag dans ik met haar!”

error: Kopiëren mag niet!