Huize Ashiana krijgt grondige schoonmaakbeurt

Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten besloot om het seniorencomplex Huize Ashiana in Paramaribo een grondige schoonmaakbeurt te geven. Het initiatief werd met enthousiasme ontvangen door diverse individuen en instanties, waaronder het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB), dat actief deelnam aan de werkzaamheden.

De directrice van het CBB, Anastacia Kanapé-Pokie, toonde haar betrokkenheid door haar diensten in te zetten voor deze belangrijke groep burgers. “Het is van essentieel belang dat we als gemeenschap onze ouderen steunen en zorgen dat ze in een schone en veilige omgeving kunnen verblijven,na het verzoek van de heren van de techniesche dienst heb ik meeen ingestemd om mee te doen aan de werkzaamheden”, aldus Kanapé-Pokie. 

Tijdens de schoonmaakactie werkten leden van de Technische Dienst van het CBB zij aan zij met de vrijwilligers van de kerk om Huize Ashiana grondig schoon te maken. De actie werd breed gesteund door de gemeenschap, die erkent hoe belangrijk het is om bij te dragen aan het welzijn van kwetsbare groepen in de samenleving.

Deze gezamenlijke inspanning is een goed voorbeeld geweest  van hoe samenwerking tussen verschillende organisaties en burgers kan leiden tot positieve veranderingen. Met de steun van betrokken burgers kunnen meer instanties zoals Huize Ashiana rekenen op de hulp die ze nodig hebben om voor hun bewoners te zorgen.

De schoonmaakbeurt van Huize Ashiana was niet alleen een praktische bijdrage aan een schone leefomgeving, maar ook een krachtig signaal van solidariteit en zorg voor de kwetsbare groepen in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!