Bewoners en personeel Huize Siembah, Commewijne, verblijd met donatie

De nood is heel groot in Suriname. Het is bemoedigend om te zien dat er particuliere bedrijven en individuen zijn die zich inzetten om de nood te verlichten van anderen, ondanks de moeilijke economische omstandigheden. De betrokkenheid van de gemeenschap kan een grote impact hebben, vooral in tijden van crisis. 

In het kader hiervan heeft Sambel Trasie samen met Annosingh Kook Worst en Medsurplus NV een donatie gedaan aan Huize Siembah te Commewijne, afgelopen zondag, aan het personeel en de bewoners van het tehuis. Ook werd voor eten gezorgd.

De crew had elk zijn zegje gedaan en kreeg een rondleiding door het tehuis. Met de bewoners en het personeel hebben ze samen gezellig gezeten en gesproken. De hele organisatie was goed geregeld.

Deze bijdragen aan personen of instellingen die in zwaar weer verkeren, kunnen verschillende vormen aannemen, zoals financiële donaties, voedselhulp, of het aanbieden van diensten aan degenen die het nodig hebben. Ook kunnen bedrijven initiatieven opzetten om werkgelegenheid te creëren of samen te werken met lokale organisaties om duurzame oplossingen te vinden.

Het is belangrijk om deze solidariteit en samenwerking te stimuleren, zodat de veerkracht van de gemeenschap kan worden vergroot en iedereen de kans krijgt om een betere toekomst op te bouwen. 

CS

error: Kopiëren mag niet!