NPS-leider Rusland in Nickerie op verkiezingscampagne: “Er moet geluisterd worden naar de boeren”

Parlementariër tevens voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), Gregory Rusland, heeft Nieuw Nickerie afgelopen weekend aangedaan in verband met de verkiezingscampagne van zijn partij.

Rusland bezocht de openbare markt en ging gesprekken aan met bivakkeerde rijstboeren op het Brasa Plein. Rusland zegt, dat er naar de boeren geluisterd moet worden en al het mogelijke gedaan moet worden om ze te ondersteunen.

“Er is beleid nodig om de sector in totaliteit te ontwikkelen, dus ook de andere subsectoren tuinbouw, veeteelt en agroforestry en we moeten serieus vanaf de basis te werk gaan met onderzoek, voorlichting en begeleiding van de producenten en de overige randvoorwaarden creëren als adequate financiering en organisatie van de sector. De NPS zal haar bijdrage leveren om de nodige voedselveiligheid in ons land te bewerkstelligen.” 

De NPS maakt zich momenteel sterk om terug in het machtscentrum te komen. Volgens Rusland heeft de NPS een trackrecord van 78 jaren. De periode waarin de partij de leiding had van het land werd goed bestuur gevoerd. “De partij moet het roer weer overnemen, zodat er weer vertrouwen zal zijn dat het land goed bestuurd zal worden”, stelt Rusland.

error: Kopiëren mag niet!