Eerste masterclass van #DUSA door MrZonneman: Een groot succes in Amsterdam

De eerste masterclass’ van #DUSA, georganiseerd door MrZonneman vond dinsdag 30 juli plaats in het stARTwell gebouw in Amsterdam. Het thema van deze eerste sessie was ‘netwerken’, omdat een sterk netwerk immers de basis vormt om verder te komen. Deze periode is bewust gekozen, omdat er veel Surinaamse artiesten in Nederland zijn voor culturele uitwisselingen en festivals. Dit bood een unieke kans om een divers publiek samen te brengen en de banden tussen Nederlandse en Surinaamse artiesten te versterken.

Tijdens deze inspirerende sessie waren er gerenommeerde sprekers: Clarence Creebsburg van Becoming You!, Melissa Benn van MMB Management en de Surinaamse artiest Otjeman. Hun inzichten en ervaringen maakten de twee uur durende masterclass tot een groot succes.

De masterclass bood niet alleen waardevolle kennis, maar ook praktische demonstraties. Verschillende artiesten en kledingontwerpers kregen de kans om hun werk te presenteren, wat zorgde voor een levendige en interactieve sessie. Aan het einde van de avond wisselden artiesten, producers en event managers contactinformatie uit, wat veelbelovende samenwerkingen voor de toekomst mogelijk maakt.

Elke deelnemer krijgt een certificaat van deelname, dat via e-mail verstuurd zal worden. Hiervoor was er een registratielijst voor de aanwezigen opgesteld, zodat iedereen zijn certificaat kan ontvangen.

De positieve reacties van de deelnemers laten zien dat er een grote behoefte is aan dergelijke sessies. Velen gaven aan uit te kijken naar een volgende masterclass, omdat ze veel nieuwe inzichten en connecties hebben opgedaan. “Via dit bericht willen wij alle participanten hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme. Ook bedanken wij ons team voor de geweldige ondersteuning en inzet. Het doel van deze masterclass is duidelijk bereikt en we kijken uit naar de volgende sessie”, aldus MrZonneman in gesprek met Dagblad Suriname.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!