Amerikaanse vrouw geketend aan boom gevonden in India

Een Indiase herder is gestuit op een 50-jarige Amerikaanse vrouw, die hij vastgeketend aan een boom aantrof. Lalita Kayi Kumar zei dat ze door haar ex was achtergelaten en dat ze daar al 40 dagen zat. De Indiase politie is inmiddels een klopjacht begonnen op haar ex-man.

De herder ontdekte de uitgemergelde en uitgedroogde Kumar, in een woud nabij de stad Goa. De politie liet weten: “Toen we haar aantroffen, hadden ze schadelijke uitdrogingsverschijnselen. Het lijkt erop dat ze daar minimaal 48 uur vastzat. Het slot van de ketting moest worden opengebroken om de vrouw te bevrijden. Haar rechterbeen was gezwollen door de ketting.”

Na haar bevrijding werd ze meegenomen naar een lokaal ziekenhuis voor onderzoek. Daar schreef ze een verklaring, want ze was te zwak om te spreken. Mede vanwege haar mentale problemen krijgt ze nu een gespecialiseerde behandeling. 

Kumar woont al enkele jaren in India, al was haar visum inmiddels verlopen. Haar ex-man komt uit de Zuid-Indiase staat Tamil Nadu, zo schrijven Indiase media.

error: Kopiëren mag niet!