Opmerkelijk: De “Phoenix Squad” – Peru’s vrouwelijke detectives team tegen ontrouw

De “Phoenix Squad,” een team van Peruaanse vrouwelijke detectives, is beroemd geworden door hun specialisatie in het onthullen van ontrouwe partners in Lima en andere delen van Peru. 

Oprichtster Jessica Melina heeft de afgelopen 20 jaar leiding gegeven aan de Phoenix Squad, die meer dan 10.000 zaken heeft opgelost met technieken variërend van ouderwets detectivewerk tot dronebewaking en verborgen camera’s.

Melina koos specifiek voor een volledig vrouwelijk team, omdat zij volgens haar onopgemerkt kunnen blijven, beter kunnen camoufleren en sneller problemen oplossen. De Phoenix Squad ontstond om mensen te helpen bewijs van ontrouw te verzamelen voor echtscheidings- en voogdijprocedures.

Detectives zoals Ada Hinostroza en Liz Rodriguez hebben opmerkelijke resultaten geboekt; de gemiddelde tijd om een zaak op te lossen is slechts enkele uren. Interessant genoeg blijkt uit hun gegevens dat vrouwen vaker ontrouw zijn dan mannen, met vrouwen die in 70% van de gevallen als de ontrouwe partner geïdentificeerd worden. De Phoenix Squad ziet zichzelf als verdedigers van trouw, doelgericht op jacht naar ontrouwe partners in Peru.

error: Kopiëren mag niet!