Notoire postverzender en een drugsverstrekker aangehouden te Wanica

Leden van de Narcotica Brigade binnen het Korps Politie Suriname hebben op dinsdag 30 juli omstreeks 14.30 uur de postverzender C.R. (27), die in de omgeving van de Ozirweg in het district Wanica woont, en de drugsverstrekker B.D. (30), die woonachtig is in de omgeving van A. Banwarieweg in Wanica, aangehouden.

De verdachte C.R. heeft in maart een doos ter verzending aangeboden, die tijdens controle door de Douanerecherche is onderschept met een hoeveelheid cocaïne van 160 gram. Op zijn aanwijzing kon de verdachte B.D. opgespoord en in de kraag gevat worden. 

Uit de administratie is gebleken dat de verdachte B.D. van 2018 tot 2023 zes dozen, waarin cocaïne met een totaalgewicht van 597 gram zat verborgen,  ter verzending heeft aangeboden bij de postbedrijven. Al deze dozen zijn tijdens controle door de Douanerecherche onderschept. 

Beide verdachten zijn voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte B.D. door de politie in verzekering gesteld, terwijl de verdachte C.R. is heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!