Kanye krijgt kritiek op filmkeuze voor dochter

Rapper en provocateur Kanye West ligt weer eens onder vuur, en dit keer niet (alleen) omdat zijn vriendin Bianca Censori halfnaakt over straat loopt.

Een bioscoopbezoek met zijn dochter North West (11) houdt de gemoederen bezig. North, de oudste dochter van Kanye en Kim Kardashian, ging afgelopen weekend met haar vader en stiefmoeder naar de film. De keuze viel op superheldenfilm Deadpool & Wolverine, een rolprent die een rating heeft voor zestien jaar en ouder.

Nu is het wel toegestaan om onder begeleiding van een volwasse de bioscoopzaal te betreden, maar of dat nu zo’n handige keuze is? Op social media (waar anders?) worden vraagtekens gezet bij de geschiktheid van de film voor North. Maar die worden ook weer teniet gedaan: “Want wat is er nu eigenlijk erger? Dít óf een stiefmoeder die halfnaakt in het openbaar verschijnt?”

Bij het bioscoopbezoek had Bianca zich, voor haar doen, netjes gekleed. Ze droeg een redelijk verhullend shirt met lange mouwen, plus een onderbroek. Een beha lijkt echter nog altijd in haar kledingkast te ontbreken

error: Kopiëren mag niet!