KPS: Zeven gevaarlijke arrestanten ontsnapt uit cellenhuis politiebureau Geyersvlijt

De zeven arrestanten Kavendra Hiraman alias “Youthman”, Widjai Jagroep, Navin Jethu. Edu Koelie Pires, Orvado Majoko, Guido Rigters en Alvari Taloon hebben woensdagochtend 31 juli kans gezien om uit het cellenhuis van het politiebureau Geyersvlijt te ontvluchten.

Hiraman was ingesloten voor moord, zware mishandeling en zware mishandeling met voorbedachten rade. Jagroep zat vast voor diefstal met geweld, Jethu voor opzettelijke brandstichting, Koelie ter zake diefstal met geweldpleging, Majokko voor diefstal middels braak, Rigters voor oplichting en vernieling en Taloon zat vast voor diefstal met geweldpleging. 

Aan de aanhouding van deze ontvluchtte arrestanten wordt gewerkt.

Aan alle eenheden op het veld en aan agenten van de verschillende politiebureaus wordt gevraagd hun medewerking te verlenen om de ontvluchte arrestanten spoedig weer aan te houden. 

Ook wordt de samenleving gevraagd, bij signalering van de ontsnapte arrestanten, te bellen met de nummers 179, 115 of 110 van het Command Center. 

“Onderneem niet zelf actie tot aanhouding aangezien het om gevaarlijke arrestanten gaat”, zo bericht het Korps Politie Suriname, KPS. Het KPS vermeldt niet op welke wijze de zeven arrestanten zijn ontvlucht.

error: Kopiëren mag niet!