I Am Legend 2-update is geweldig voor Will Smith en Michael B. Jordan na succesvolle sequel van $ 214 miljoen

I Am Legend 2 speelt zich bijna 20 jaar na de première van de originele film in de bioscoop af en deze aanzienlijke tijdskloof brengt de unieke uitdaging met zich mee om een ​​regisseur te vinden die een vervolg kan maken en een franchise nieuw leven kan inblazen. De taak vereist iemand die het bronmateriaal kan eren en tegelijkertijd een frisse stem kan toevoegen, maar vaste updates zijn schaars geweest sinds het Will Smith en Michael B. Jordan-project voor het eerst werd aangekondigd.

De originele I Am Legend-film bracht $ 585,4 miljoen op aan de kassa (via BoxOfficeMojo), maar kreeg gemengde reacties van critici en publiek en werd bekritiseerd, omdat het afweek van Richard Matheson’s boek.

Het verhaal van I Am Legend 2 zal ook het einde van de vorige film retconnen om Will Smith’s terugkeer mogelijk te maken, waardoor het vervolg genoeg uitdagingen heeft om te overwinnen.

Een nieuwe update onthult dat I Am Legend 2 naar verluidt Steven Caple Jr. in het oog heeft als regisseur, en dit is positief nieuws voor de aankomende Will Smith sci-fi-film.

error: Kopiëren mag niet!