Ariana Blaize is Miss Universe Guyana 2024

In een ultieme strijd van schoonheid, elegantie en evenwicht, kwam Ariana Blaize naar voren als de stralende koningin van de Miss Universe Guyana 2024 Pageant. Het prestigieuze evenement, gehouden op 26 juli in het Marriott Hotel, zag elf afgevaardigden strijden in een head-to-head wedstrijd om de kroon.

Te midden van alle glitter en glamour schitterde Blaize, een Guyanees-Amerikaanse en een pleitbezorger voor geestelijke gezondheid, als het kroonjuweel, en boeide ze het publiek en de jury met haar uitzonderlijke optreden.

De eerste runner-up positie werd toegekend aan Miss Berbice – Faydeha King; een favoriet van het publiek. Ze is de eerste afgevaardigde uit Guyana die in de top 20 van een internationale schoonheidswedstrijd (Miss Earth) terechtkwam. Ze is ook een van de eerste moeders die aan de wedstrijd deelnam. King kreeg de meeste punten voor beste jurk, wat 25% van de wedstrijd opleverde.

Tijdens het avondjurksegment zag ze er stralend uit in een oceaanblauwe sprankelende jurk die sierlijk wapperde terwijl ze liep. Het publiek scandeerde haar naam en juichte haar toe tijdens de hele wedstrijd. Filipijns en Guyaans model, tv-presentatrice en maker van digitale marketing, Farah Sattaur, verzekerde zich van de tweede runner-up positie.

Vooruitkijkend zal Blaize Guyana vertegenwoordigen bij de 73e Miss Universe-wedstrijd in november in Mexico. Ze verwacht de kroon mee naar huis te nemen en Guyana op dit gebied op de kaart te zetten.

Ze merkte op: “Ik denk dat ik Guyana zeker op de kaart kan zetten en ons de erkenning kan geven die we verdienen. We zijn een zeer competitief land en we hadden een aantal prachtige vrouwen die het land al vertegenwoordigden, dus ik heb grote schoenen om te vullen, maar ik ben erg enthousiast om deze reis te maken en mijn land eindelijk te geven wat ze echt verdienen, namelijk Miss Universe winnen.”

error: Kopiëren mag niet!