Vier noemenswaardige activiteiten in Nickerie in samenwerking met ministerie van Financiën 

In samenwerking met zowel nationale als internationale organisaties zet districtscommissaris Senrita Gobardhan zich in om de samenwerking en ontwikkeling in het district Nickerie te stimuleren. Recentelijk maakte het Burger Informatie Centrum Nickerie bekend dat er in de afgelopen maanden vier belangrijke projecten in samenwerking met diverse organisaties zijn uitgevoerd. Deze projecten zijn kort samengevat op de social media pagina van het centrum.

De vier genoemde projecten, uitgevoerd in samenwerking met het ministerie van Financiën, omvatten onder andere de afbouw van een toilettengroep aan de Emmastraat, de bouw van twee loopbruggen en één looppad in het Nationaal Project Nickerie, de renovatie van de openbare school OS 2 in Nieuw Nickerie en de aanleg van een trimbaan en loopbaan.

Deze initiatieven hebben een grote impact op het district gehad. De projecten voorzien in de behoeften van de gemeenschap en dragen bij aan de verbetering van de infrastructuur en de leefbaarheid van het gebied. Burgers van alle leeftijden kunnen zich terugvinden in de verschillende projecten, die zowel de dagelijkse leefomgeving als de gemeenschapsvoorzieningen aanzienlijk verbeteren.

Districtscommissaris Gobardhan benadrukt het belang van samenwerking met verschillende organisaties om de ontwikkeling van Nickerie te bevorderen. Door middel van deze gezamenlijke inspanningen wordt niet alleen de infrastructuur verbeterd, maar wordt ook de gemeenschapsgeest versterkt.

error: Kopiëren mag niet!