Twee zwaargewonden bij aanrijding auto en DAF-truck op de Krakaweg

Afgelopen zaterdagmiddag ontving de politie van Zanderij de melding van een aanrijding tussen een personenauto en een DAF-truck opde Krakaweg met zware materiële schade. Agenten troffen vervolgens ter plaatse een Toyota Mark X en een DAF-truck aan met aanzienlijke blikschade.

De bestuurder van de Mark X was niet aanspreekbaar en een mede-inzittende was in het voertuig bekneld en moest met behulp van de brandweer uit het voertuig worden gehaald. Daar de bestuurder van de Mark X gezien zijn verwondingen geen verklaring kon afleggen, werd een verklaring van de bestuurder van de DAF-truck afgenomen. 

Volgens de truckchaufgeur reden beide voertuigen over de Krakaweg in tegenovergestelde richting. Op gegeven moment belandde de de Mark X op de rijhelft van de DAF-truck, waardoor hij genoodzaakt was om uit te wijken om een aanrijding te voorkomen, echter zonder het gewenste resultaat.

Zowel de bestuurder van de Mark X als een mede-inzittende werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De afdeling Unit Verkeer Midden van het Korps Politie Suriname is belast met het verdere onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!