Surinaamse Brouwerij lanceert PARBO Bright 

De Surinaamse Brouwerij N.V. introduceert vandaag, maandag 29 juli, een nieuwste aanwinst in haar PARBO BIER portfolio: Parbo Bright. Parbo Bright is een fijn en soepel biertje met een lichte afdronk, zachte moutige smaak en een 5% alcoholpercentage. 

De nieuwste aanwinst kenmerkt zich in een 275 cl glazen fles met een verfrissend geel en zilveren label, welke ondersteund wordt met traditionele heritage karakteristieken van Parbo Bier. Parbo Bright richt zich met haar verjongende uitstraling alle 18-plussers, die met een optimistiche blik vooruit kijken naar de toekomst. Parbo Bright staat voor positviteit en het genieten van het leven. 

Earl Frijmersum, Marketing Manager van de Surinaamse Brouwerij N.V, bevestigt dat Parbo Bright een uitstekende aanvulling is op het productportfolio van Parbo Bier. “Wij houden de trends en ontwikkelingen binnen de markt goed in de gaten en spelen met onze innovaties in op de behoefte van de consument. Parbo Bier speelt uitstekend in op de toenemende vraag naar fijnere biervarianten. We zien dan ook potentie in de markt voor een goedsmakend fijn bier en zijn ervan overtuigd dat we dit met Parbo Bright kunnen bieden. Wij geloven in de kracht van ons merk en zijn overtuigd van dat dit product een groot succes zal worden.” 

Als onderdeel van de lancering zal er een geïntegreerde mediacampagne worden uitgezet, met als slogan ‘Parbo Bright, Refreshingly Smooth”, welke verwijst naar de drinkbaarheid van het product . Hierbij worden de unieke eigenschappen van Parbo Bright met de consument gedeeld. 

Ook zal op 23 augustus een exclusieve Parbo Bright launch event plaatsvinden, bij Ballroom Prince, waarbij op unieke wijze samen met bierliefhebbers en genodigden, de lancering van dit product zal worden gevierd. Aanvullend zullen er de komende op verschillende samplingsactiviteiten worden uitgevoerd, waarbij men de gelegenheid heeft om Parbo Bright te proeven. 

Parbo Bright is vanaf vandaag, 29 juli, verkrijgbaar bij goed gesorteerde supermarkten, minimarkten en ook beschikbaar in de horeca. De consumenten adviesprijs voor Parbo Bright is SRD 40 (inclusief BTW).

error: Kopiëren mag niet!