‘Ik Ben Niet Zo’ nieuwste song van Carlos Barbosa 

De Nederlandse artiest Carlos Barbosa heeft recent zijn nieuwste nummer uitgebracht, getiteld “Ik Ben Niet Zo”. Het verhaal achter dit reggae-nummer met popinvloeden begint op een bijzondere plek: de filmset van een Formule 1-productie, waar zowel Carlos Barbosa als AmantiYouthz als acteurs werkzaam waren.

De boodschap die Barbosa wil overbrengen, is dat het gras niet groener is bij de sugardaddy; ook omgang met een dergelijke man kent zijn keerzijde. “Wij willen graag als serieuze vaders van jonge kinderen een ander geluid brengen dat ook nodig is en geven graag een goed voorbeeld aan jonge mannen om ons heen:, aldus Barbosa.

Hij benadrukt een goede samenwerking te hebben met de twee artiesten. “We vullen elkaar aan en de guys hebben kennis van zaken waar ik geen kennis van heb.” Verder wil Barbosa Suriname kennis laten maken met hun sound en teruggaan naar hun roots. “Het zou mooi zijn als ze in Suriname ons nummer omarmen en de boodschap maatschappelijk aandacht krijgt”, merkt Barbosa op.

De videoclip van “Ik Ben Niet Zo” gaat over een oude blanke man met een donkere jonge vrouw, waarbij er een groot leeftijdsverschil is. Beide zijn verliefd, maar de man verbergt veel. Uiteindelijk komt de vrouw erachter dat hij niet oprecht en niet te vertrouwen is; dan breekt de hel los.

Met een sterke promotor als Promarman is Barbosa ervan verzekerd dat het nummer de bekendheid zal krijgen. Hij geeft aan: “Na goede verhalen gehoord te hebben van onze vrienden die al eerder werkten met Promarman, gingen wij in zee met hem.” Carlos’ boodschap luidt: “Blijf je focussen in het leven. Laat je kinderen nooit in de steek.”

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!