Drake krijgt wind van voren tijdens Limp Bizkit show in Toronto

Drake lijkt niet bepaald geliefd te zijn in zijn geboortestad — althans niet onder Limp Bizkit-fans.Tijdens het concert van de band op het Budweiser Stage in Toronto op woensdag 24 juli, als onderdeel van hun Loserville Tour, vertelde de frontman van de band, Fred Durst, dat Drake vanaf de zijkant van het podium stond te kijken, en kreeg een minder dan enthousiaste reactie.

Het publiek van Limp Bizkit is niet het enige dat Drake de laatste tijd lastigvalt. Onlangs sloeg Soulja Boy terug naar Drizzy omdat hij hem leek te dissen op een niet uitgebrachte samenwerking met Lil Yachty.

Eerder deze week speelde Kai Cenat een fragment van het aankomende nummer van Drizzy and Yachty, voorlopig getiteld “Super Soak”, op zijn livestream. Op het nummer rapt de 6 God: “I’m watching the moves, playin’ it close/ SOD, super soak,” wat schijnbaar verwijst naar het platenlabel Stacks on Deck van de “Crank That”-rapper en het nummer “Super Soak” uit 2007.

Soulja Boy nam de vermeende diss niet licht op en sprong op Instagram Live om de Canadese superster te waarschuwen. “Drake, je moet die shit luchtig houden, mijn jongen. Dit is je eerste en enige waarschuwing, mijn jongen”, zei hij. “Ik vertel je wat gangsta shit. Als je een shout-out doet, cool. Als je op welke manier dan ook probeert om mij te disrespecten of stiekem diss te doen, dan zit ik op je kont, jongen.”

error: Kopiëren mag niet!