Inbreker op heterdaad betrapt door aannemer op terrein met appartementen

De politie van het bureau Livorno heeft donderdag 25 juli na uitgewerkte informatie de 30-jarige verdachte M.V. ter zake een poging tot inbraak opgespoord en aangehouden.

Agenten gingen op die dag na een telefonische melding dat dieven waren gesignaleerd op een adres aan de Pandit Paltan Tewarieweg, naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst troffen de agenten de 46-jarige J.S. aan die hen voorhield dat hij als aannemer bezig was werkzaamheden te verrichten op het terrein. 

Bij die gelegenheid zag hij op camerabeelden een man met bloot bovenlijf, zonder schoeisel die zijn gezicht met een trui had bedekt, fietsend het erf oprijden. 

Op een bepaald moment maakte de.verdachte een van de deuren van de appartementen open. Toen hij doorhad dat de aangever hem van op een afstand had betrapt, koos hij het hazenpad. De verdachte gooide de fiets over de hoge schutting en sprong er ook gelijk over. 

De politie stelde direct een onderzoek, waarna de verdachte werd opgespoord en in de boeien werd geslagen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!