Megan Fox en Bunnie Xo maken ontroerende cameo’s in Machine Gun Kelly en Jelly Roll’s videoclip voor ‘Lonely Road’

Het paar, dat zichzelf “KellyRoll” heeft genoemd, werkte samen met hun wederhelften in de video voor hun nieuwe nummer. Machine Gun Kelly en Jelly Roll zijn allesbehalve eenzaam in de videoclip voor hun nieuwe single.

Op vrijdag 26 juli bracht het duo officieel hun allereerste gezamenlijke nummer “Lonely Road” uit — met een nieuwe draai aan John Denvers klassieker “Take Me Home, Country Roads” — samen met de oprechte videoclip van het nummer, met cameo’s van hun wederhelften Megan Fox en Bunnie Xo.

De video, waarin het paar twee mannen speelt die financiële problemen hebben terwijl ze proberen voor hun gezin te zorgen, begint met het duo dat een begrafenis bijwoont terwijl ze helemaal in het zwart gekleed zijn, voordat ze samen in een autogarage werken.

Terwijl MGK, 34, zingt: “Ik had ons waarschijnlijk kunnen redden, maar in plaats daarvan liet ik ons ​​crashen / Want ik vertrouw niemand om van me te houden / Maar ze zegt dat ik dat doe en dit is niet de plek voor jou”, verschijnt Fox, 38, aan de telefoon met de muzikant. Later wordt MGK thuis gezien en plant hij een kus op Fox’ lippen en buik, voordat hij een “Final Notice”-eis opent.

error: Kopiëren mag niet!