Telesur pakt geval van interne belkaartfraude aan

Telesur bevestigt dat het te maken heeft gehad met een interne belkaartfraudezaak van SRD 71 miljoen. Nadat het incident werd geïdentificeerd, is er onmiddellijk actie ondernomen om de situatie aan te pakken, in samenwerking met de relevante autoriteiten. 

Er is onder andere direct aangifte gedaan bij de politie en daarbij is een medewerker in verzekering gesteld. 

De veiligheid en het vertrouwen van onze klanten zijn voor ons van het grootste belang. Telesur heeft alle noodzakelijke maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten zich niet meer voordoen. Wij zijn nog steeds bezig met een grondig onderzoek, omdat we niet uitsluiten dat meerdere individuen hierbij betrokken zijn. Wij doen er alles aan om alle betrokkenen in beeld te brengen en om de middelen terug te vorderen. 

Simultaan hieraan is een serie van aanvullende beveiligingsprotocollen om te beschermen tegen toekomstige gebeurtenissen. Telesur blijft zich inzetten voor het leveren van betrouwbare en veilige telecommunicatiediensten. Wij waarderen het voortdurende vertrouwen en de steun van onze klanten en streven ernaar de hoogste normen op het gebied van integriteit en veiligheid te handhaven.

error: Kopiëren mag niet!