Stichting My Love for You is Endless overhandigt poster “Stop Pesten” aan MinOWC

De poster “Stop Pesten”, ontwikkeld door Stichting My Love for You is Endless, is woensdag door de voorzitter van de stichting, Nasser Dahoe, aangeboden aan onderdirecteice Daniella Rosario van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC).

Tijdens de overhandiging benadrukte Nasser Dahoe het cruciale belang van het ministerie als ontvanger van de poster, gezien de wijdverspreide problematiek van pesten op scholen en de ernstige negatieve gevolgen die dit met zich meebrengt voor leerlingen. De stichting zet zich in om de bewustwording rondom de schadelijke effecten van pesten te vergroten en biedt de poster aan als onderdeel van dit bredere initiatief.

Naast de poster heeft de stichting ook een online petitie gelanceerd, gericht aan de gemeenschap, waarin wordt opgeroepen tot de invoering van wetten die pesten strafbaar stellen. Zodra het benodigde aantal handtekeningen is verzameld, zal deze petitie worden overhandigd aan Marinus Bee, de voorzitter van De Nationale Assemblee.

Stichting My Love for You is Endless hoopt met deze acties een significante bijdrage te leveren aan de bestrijding van pesten en de bescherming van kinderen en jongeren op school.

error: Kopiëren mag niet!