Nieuw schoolmeubilair voor scholen in Nickerie 

Diverse scholen in het district Nickerie hebben recentelijk nieuw schoolmeubilair ontvangen, dankzij de inspanningen van districtscommissaris Senrita Gobardhan en de samenwerking van meerdere actoren.

Senrita Gobardhan heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor verschillende projecten in het district, waarbij haar focus vaak op verbetering van het onderwijs en welzijn van de inwoners ligt.

Dit recente initiatief om schoolmeubilair te doneren, valt binnen een breder project dat is opgezet door het Kabinet van de President, in samenwerking met verschillende partners.

Opmerkelijk genoeg heeft het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur zich niet bezighouden met dit initiatief. De donatie omvat een aanzienlijke hoeveelheid schoolmeubilair, zoals tafels, stoelen, bureaus en kasten, die dringend nodig waren in veel scholen. Deze bijdrage zal aanzienlijk bijdragen aan een betere leeromgeving voor de leerlingen en het onderwijzend personeel.

Het nieuwe meubilair zal een enorm verschil moeten maken voor de leerlingen. Het is belangrijk dat ze in een comfortabele en goed ingerichte omgeving kunnen leren. Het project is een voorbeeld van hoe samenwerking tussen verschillende niveaus van overheid en andere partners kan leiden tot tastbare verbeteringen in de lokale gemeenschappen.

error: Kopiëren mag niet!