Blake Lively reageert eindelijk op geruchten over mogelijke scheiding van Ryan Reynolds

Helaas zijn er verschillende Hollywood-koppels geweest die we uit elkaar hebben zien gaan, maar als we van één bekend koppel hopen dat hun wegen nooit zullen scheiden, dan zijn het Blake Lively en Ryan Reynolds wel. Toch ontkomen ook deze twee niet aan geruchten als het op hun huwelijk aankomt, maar de actrice heeft daar nu de beste reactie op.

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn al heel wat jaren gelukkig getrouwd en zijn samen de trotse ouders van hun vier kinderen. Toch lijken geruchten over een scheiding het adres van een van onze favoriete Hollywood-koppels niet over te slaan, maar daar rekent Blake nu mee af op deze hilarische manier.

Blake Lively ging naar Instagram om Ryan’s nieuwe film Deadpool & Wolverine te vieren, waarbij ze een lieve foto deelde terwijl ze Ryan (volledig in Deadpool-kostuum en make-up) kust.

En al snel kwam er een reactie van een volger die heel wat aandacht trok in de reacties onder Blake’s foto. “Jij en Ryan moeten meer van elkaar posten. Er gingen geruchten de ronde dat jullie gescheiden waren en ik geloofde het niet, want jullie zijn letterlijk het perfecte stel”, schrijft de volger onder de foto.

En die reactie bleef ook niet onopgemerkt bij Blake, waarna ze afrekende met de geruchten en de gevatte reactie: ‘haha they wish’, gaf. Naast Ryan Reynolds kunnen we binnenkort ook Blake weer bewonderen op het grote scherm. Vanaf begin augustus is haar nieuwste film It Ends With Us, naar het gelijknamige boek van Colleen Hoover te zien in de bioscoop.

error: Kopiëren mag niet!