Ati Gi Ati verwent kinderen tehuis Eben Haezer

De vrijwilligersorganisatie Ati Gi Ati heeft kinderen van het tehuis/internaat Eben Haezer, te Kampong Baroe in het district Saramacca, een gezellige dag bezorgd. Het project was de tweede activiteit van Ati gi Ati bij dit tehuis. Er werd een sport & speldag gehouden voor de kinderen.

Daarnaast was er ruimte voor kunst- en schilderactiviteiten. Het tehuis biedt huisvesting aan ongeveer 19 kinderen. De kinderen konden genieten van gezond fruit en een vierkleurige maaltijd. Dit zegt Sarfaraz Muradin, voorzitter van Ati gi Ati, in gesprek met Dagblad Suriname. Een gulle donateur uit het buitenland heeft dit project bekostigd en ook een doos met spullen gedoneerd voor het tehuis.

De voorzitter van de vrijwilligersorganisatie vertelt: “Ati Gi Ati betekent letterlijk hart voor hart. De leden van Ati Gi Ati, die voornamelijk uit universiteitsstudenten bestaan, hebben gekozen voor deze naam, omdat zij vinden dat die naam goed past bij ons, en omdat de acties die ondernomen worden met liefde gedaan worden. Wij willen ook een voorbeeld zijn voor jongeren om je medemens te helpen als je daartoe in staat bent!”. 

Verder zegt hij, dat Ati gi Ati sinds juni 2018 actief is en momenteel bezig is met het vormen van een officiële vereniging. Ati gi Ati heeft al verschillende sociale projecten uitgevoerd. Muradin dankt ten slotte een ieder voor de ondersteuning, vooral ook aan de leden die vrijwillig hun bijdrage leveren. Donaties en ondersteuning zijn welkom.

De voorzitter van Ati gi Ati zegt, dat alle opbrengsten gebruikt worden bij de sociale projecten van de organisatie. De activiteiten kunnen op de Facebook pagina van Ati gi Ati gevolgd worden.

error: Kopiëren mag niet!