Sonakshi Sinha deelt nieuwe foto’s met echtgenoot Zaheer Iqbal in de Filipijnen

Het stel trouwde op 23 juni in het bijzijn van hun naasten. Sonakshi Sinha deelde dinsdagavond een aantal mooie foto’s online van zichzelf en haar man Zaheer Iqbal van hun recente huwelijksreis in de Filippijnen. De Heeramandi-ster deelde een reeks foto’s waarop de twee te zien zijn terwijl ze een gala vieren in het zwembad, zich tegoed doende aan heerlijk eten.

Bij het onderschrift schrijft Sonakshi: “We vierden een maand van onze bruiloft door te doen wat we  nodig om het meeste te doen – HERSTELLEN!!! Dit is geen advertentie, en niemand heeft ons gevraagd om te posten, maar ik kan het niet laten om de geweldigheid van @thefarmatsanbenito in de Filippijnen te delen. In een week tijd leerden we wat welzijn eigenlijk betekent  , luister naar ons lichaam en zorg voor onze geest. Wakker worden midden in de natuur, goed eten, op tijd slapen, ontgiftingsbehandelingen en massages in overvloed – een gloednieuw gevoel.”

Sonakshi Sinha vertelde onlangs ook over de eerste reactie van haar vader Shatrughan Sinha toen ze haar trouwplannen aan hem bekendmaakte. Sonakshi herinnerde zich dat ze een beetje zenuwachtig was en drong er bij Zaheer op aan om het gesprek met haar vader te beginnen in een interview met Galatta India.

In tegenstelling tot haar verwachtingen zegende Shatrughan Sinha Sonakshi en gaf zijn goedkeuring aan haar keuze.”

error: Kopiëren mag niet!