Politie Nieuw Nickerie lost reeks auto inbraken op 

Op de politiebureaus Nieuw Nickerie en Paradise is de afgelopen weken een reeks aangiftes van auto-inbraken gedaan. De inbraken werden gepleegd op verschillende data van zaterdag 22 juni tot en met maandag 1 juli. In totaal zijn zeven personen slachtoffers geworden van deze inbraken.

De verdachte, R.J. (43) is na intensief speurwerk door de recherche van Regio West in beeld gebracht en op camerabeelden positief herkend. Hij werd opgespoord en op zaterdag 6 juli in de omgeving van zijn woonadres aan de Nabidjan Sardhastraat aangehouden. Tijdens de doorzoeking van zijn woning troffen de politieambtenaren diverse gestolen goederen aan, waaronder parfums, gereedschappen, een rijwiel en een cellulair toestel.

Hangende het onderzoek is de verdachte na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie van Nieuw Nickerie in verzekering gesteld.

De politie zet het onderzoek onverkort voort om de volledige omvang van de gepleegde misdaden in kaart te kunnen brengen. Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan om waakzaam te blijven en verdachte situaties direct door te spelen aan de politie.

error: Kopiëren mag niet!